Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση
Το λάδι μαυρίσματος (που ονομάζεται επίσης αντηλιακή λοσιόν) και το αντηλιακό έχουν μια σειρά από διαφορές, αλλά η πιο σημαντική είναι οι λειτουργικές διαφορές. Το λάδι μαυρίσματος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μαυρίσουν ευκολότερα και το αντηλιακό έχει κατασκευαστεί για να αποφευχθεί η βλάβη του δέρματος όσο το δυνατόν περισσότερο από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το λάδι μαυρίσματος είναι λιπαρό, πλούσιο σε βιταμίνες, λεκιθίνη και μια ποικιλία φυτικών εκχυλισμάτων που θρέφει το δέρμα ενώ ενυδατώνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα να μαυρίσει. Ο σύνθετος βιοδραστικός παράγοντας χαλκού BRTC κάνει τους ανθρώπους να μην χρειάζονται να εκτεθούν επί σειρά ωρών στις υπεριώδες ακτίνες του φωτός ή να κάνουν ηλιοθεραπεία επί ώρες, αλλά απλά να απλώνουν το λάδι μαυρίσματος σε ολόκληρο το σώμα τους για να αποκτήσουν ένα μαυρισμένο δέρμα σε 4 ώρες.


Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ αντηλιακών και λαδιού μαυρίσματος, αλλά πρέπει απλώς να θυμόμαστε μια από τις πιο σημαντικές διαφορές τους. Το λάδι μαυρίσματος χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα μαυρισμένο χρώμα δέρματος χωρίς να χρειαστεί να εκτεθούν στον ήλιο για ώρες.

Λάδι Μαυρίσματος - Αυτομαυριστικά

28 Προϊόντα

Ακόμα περισσότερες επιλογές για σένα!