Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Γυναίκες στην περιεμμηνόπαυση: Τα πανίσχυρα όπλα της αντιγήρανσης!

Γυναίκες στην περιεμμηνόπαυση: Τα πανίσχυρα όπλα της αντιγήρανσης!

Γυναίκες στην περιεμμηνόπαυση: Τα πανίσχυρα όπλα της αντιγήρανσης!

 

Η περιεμμηνόπαυση, είναι μία δύσκολη και περίεργη περίοδος για κάθε γυναίκα, η οποία μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο διάστημα, με τον τρελό «χορό» των ορμονών, να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία.

Επιπλέον η γυναίκα εκτός από τα ψυχικά σκαμπανεβάσματα, έχει να αντιμετωπίσει και μία σειρά από άλλες ανάγκες που σχετίζονται με την επιδερμίδα και την εμφάνισή της. Συχνά οι γυναίκες στην περιεμμηνόπαυση, εμφανίζουν θαμπή και άτονη επιδερμίδα, η ελαστικότητα μειώνεται και η ενυδάτωση δεν διαρκεί.

Επιβάλλεται τότε ένα γερό boost, με μία σειρά προϊόντων που θα τονώσουν την εμφάνιση και θα προσδώσουν στην γυναικεία επιδερμίδα, την λάμψη και την φρεσκάδα που χρειάζεται.

Καθώς μία απλή κρέμα ημέρας, ή νύκτας δεν αρκεί, και οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες, θα ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ειδικές αμπούλες με πεπτίδια και υαλουρονικό, για την εντατική αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Η σύνθεση με υαλουρονικό νάτριο που ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή της και επαναφέροντας την ισορροπία.

Τα πεπτίδια ελαττώνουν και προλαμβάνουν την εμφάνιση των επιφανειακών ρυτίδων ενώ παράλληλα ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η πρωτεΐνη σιταριού βοηθά στη διατήρηση της ενυδατωμένης επιδερμίδας και είναι ένας παράγοντας σύσφιξης, καθιστώντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό. Το έλαιο σόγιας προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που το βλάπτουν.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης από τα πρώτα ήδη στάδια.

Αμπούλες με βιταμίνη C & πρωτεογλυκάνες

Στην ίδια λογική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμπούλες εμπλουτισμένες με βιταμίνη C και πρωτεογλυκάνες, για την επαναφορά λάμψης και όγκου σε θαμπό και κουρασμένο δέρμα με σημάδια γήρανσης.

Η βιταμίνη C γνωρίζουμε όλοι μας, ότι αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας και επαναφέροντας τη λάμψη της. Οι πρωτεογλυκάνες διατηρούν την υγρασία του δέρματος και ενδυναμώνουν τη δομή του, συμβάλλοντας στη πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης. Η πανθενόλη ενυδατώνει σε βάθος και λειαίνει την επιδερμίδα., προάγει την ανάπλαση και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να περιέχουν συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας, να είναι απαλλαγμένα από παραφινέλαιο και σιλικόνη, να είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και φυσικά δερματολογικά ελεγμένα.

Ένα μεγάλο αντιγηραντικό δώρο

Και όταν οι ανάγκες της επιδερμίδας είναι μεγάλες και χρειάζεστε άμεση σύσφιξη και αντιρυτιδική δράση, τότε οι αμπούλες DMAE & ACETYL HEXAPEPTIDE-8 σας περιμένουν για να κάνετε ένα πολύτιμο αντιγηραντικό δώρο στο δέρμα σας.

Το Acetyl Hexapeptide -8 ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για βαθιά αναδόμηση της επιδερμίδας και μείωση των ρυτίδων, ενώ το υαλουρονικό νάτριο βελτιώνει την υφή και τη λάμψη του δέρματος, παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση.

Η πρωτεΐνη σιταριού βοηθά στη διατήρηση της ενυδατωμένης επιδερμίδας και είναι ένας παράγοντας σύσφιξης, καθιστώντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό. Ο bacillus ferment ενισχύει την ενζυμική απολέπιση αποκαλύπτοντας την υγιή επιδερμίδα.

Και επειδή όπως είπαμε παραπάνω μία απλή κρέμα ημέρας δεν επαρκεί, είναι ιδανικό να χρησιμοποιείτε πάντα κάτω από την κρέμα σας, έναν αντιγηραντικό ορό, ή serum εντατικής ανάπλασης προσώπου και λαιμού. Ένας ορός εμπλουτισμένος με ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες C & E που συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας αναπλάθοντάς τη σε κυτταρικό επίπεδο, γεμίζει και λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες, προλαμβάνει τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση εξαιτίας της οξειδωτικής φθοράς, ενώ βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η περιεμμηνόπαυση αλλά και εμμηνόπαυση έχει τους δικούς τους κανόνες, αλλά και οι σύγχρονες γυναίκες έχουν τα δικά τους πανίσχυρα όπλα που μπορούν να πολεμήσουν και να κερδίσουν την πολυπόθητη φρεσκάδα, αντιγήρανση και λάμψη.