Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Παρουσίαση Roger & Gallet

Ο έμπορος Charles Armand Roger και ο τραπεζίτης Τσαρλς Gallet ίδρυσαν την γαλλική εταιρεία αρωμάτων, Roger & Gallet, το 1862, όταν αγόρασαν από την οικογένεια της Marie Farina Jean την επιχείρηση αρωμάτων.

Ο της θείος της Farina Johann Farina, παρήγαγαν ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα το οποίο πωλούνταν από το 1806. Παρότι χρησιμοποίησαν τα ονόματά τους, Roger & Gallet, για να λανσάρουν τα νέα τους προϊόντα, οι παλιοί τους πελάτες παρέμειναν πιστοί στο όνομα Φαρίνα, ενώ οι νέοι πελάτες ανακάλυψαν τους Roger & Gallet. 

Ήδη από το 1700 ο Johann Farina είχε δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο προιόν πάνω στο οποίο η οικογένεια Farina έχτισε την επιχείρησή της. Οι Roger & Gallet επανακυκλοφορούν αυτό το unisex άρωμα, εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Eau de Cologne Jean Marie Farina,τον επίσημο προμηθευτή του Ναπολέοντα Ι, και μέσω της αυθεντικής τεχνογνωσίας της απόσταξης των σπάνιων φυσικών συστατικών,αυτή τη φορά όμως κάτω από το όνομα του Jean Marie Farina Extra Vieille που είναι ακόμα και σήμερα διαθέσιμο.

Παράλληλα οι Roger & Gallet παρασκευάζουν αρώματα για άνδρες και γυναίκες με άρωμα λεβάντας και πορτοκαλιού τα οποία κυκλοφόρησαν το 1899. Δημοφιλή αρώματα κατασκευάζονται για τις γυναίκες που εμπεριέχουν αρώματα λουλουδιών, ενώ το άρωμα «Roger & Gallet Open» αποτελεί μια αξιοσημείωτη κολόνια για τους άνδρες.

Γιατί να επιλέξετε Roger & Gallet

Για να δώσετε ένα απαλό άρωμα στη ζωή σας, τα προϊόντα της Roger & Gallet προσφέρουν ένα φυσικό άγγιγμα συναισθήματος και της πολυτέλειας καθημερινά.

Με την κατάλληλη επεξεργασία των φυσικών συστατικών οι Roger & Gallet σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι ομορφιάς εμπνευσμένο μέσα από τους πιο όμορφους κήπους στον κόσμο. Τα αιθέρια έλαια που είναι γνωστά για την ποιότητα και το εξαιρετικό τους άρωμα δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες για την προσωπική υγιεινή και φροντίδα του σώματος αφήνοντας στο δέρμα σας μια εξαιρετική απαλή υφή.

Η δημιουργία αρωματοποιίας των Roger & Gallet, τους έφερε σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές. Για τους τελευταίους δύο αιώνες, οι Roger & Gallet έχουν καλλιεργήσει την τέχνη των εκλεπτυσμένων φρέσκων αρωμάτων και σας αφήνουν να ανακαλύψετε την καταπληκτική διαδρομή ενός πρωτοπόρου στη σύγχρονη αρωματοποιία.