Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Αυτό το φθινόπωρο δείτε την καθημερινότητα με πιο αισιόδοξα μάτια

Αυτό το φθινόπωρο δείτε την καθημερινότητα με πιο αισιόδοξα μάτια

Αυτό το φθινόπωρο δείτε την καθημερινότητα με πιο αισιόδοξα μάτια – Με τη φυσική δύναμη του σαφράν

 

Η επιστροφή στην πόλη και στις υποχρεώσεις μας, μετά από μία χαλαρή περίοδο διακοπών, συνήθως μας προβληματίζει και μας αγχώνει.

Αφήνουμε πίσω όμορφες αναμνήσεις, μαγευτικούς τόπους και ανθρώπους, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και κυρίως τον άλλο μας εαυτό, πιο χαλαρό και ήρεμο. Όμως τα ωραία κάποτε τελειώνουν, για να επιστρέψουν αργότερα και πάλι…

Η επιστροφή στην πόλη ωστόσο και στις υποχρεώσεις μας, δεν είναι απαραίτητο να μας στενοχωρεί, ούτε να μας γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα.

Οι διαταραχές της διάθεσης σχετίζονται με αυξημένο οξειδωτικό στρες και έλλειμμα εξωγενών αντιοξειδωτικών, επηρεάζοντας ανοσολογικές και φλεγμονώδεις αποκρίσεις με αποτέλεσμα την προαγωγή του νευροεκφυλισμού.

Στο φαρμακείο της γειτονιάς μας, θα βρούμε το ιδανικό σκεύασμα για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε στρεσογόνες καταστάσεις και να επιστρέψουμε με χαρά και πάλι στις υποχρεώσεις του φθινοπώρου.

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της θετικής διάθεσης, εμπλουτισμένο με μαγνήσιο και βιταμίνες του συμπλέγματος B, κουρκουμίνη και σαφράν, είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για το φθινόπωρο και τη χειμερινή περίοδο.

Ένα μοναδικό σκεύασμα - το οποίο ανήκει στην οικογένεια των ενισχυτικών διάθεσης (mood enhancers) - και το οποίο θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τη θετική μας διάθεση, καθώς προάγει τη χαλάρωση και δρα αποτελεσματικά στη συναισθηματική και σωματική ευεξία.

Η κουρκουμίνη και το σαφράν είναι δύο κοινά χρησιμοποιούμενα μπαχαρικά που έχουν διερευνηθεί μέσα από κλινικές μελέτες τα τελευταία χρόνια για τη δράση τους ενάντια των συμπτωμάτων της κατάθλιψης.

Τα βιοδραστικά συστατικά του σαφράν, οι κροκίνες και η σαφρανάλη, είναι υπεύθυνα για το άρωμα του μπαχαρικού και το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα.

Για τις κροκίνες, υπάρχουν ενδείξεις ότι δρουν ως αναστολείς της επαναπρόσληψης της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης, ενώ η σαφρανάλη δρα κυρίως στην επαναπρόσληψη σεροτονίνης.

Τα αντιοξειδωτικά, επίσης, του σαφράν προστατεύουν το κεντρικό νευρικό σύστημα από το οξειδωτικό στρες, αποτελώντας έναν δεύτερο πιθανό μηχανισμό θεραπευτικής δράσης.

Το σαφράν έχει μελετηθεί σε βάθος για τα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά αποτελέσματά του σε ενήλικες και εφήβους, καθώς και για την ασφάλειά του, παρουσιάζοντας μειωμένο προφίλ αλληλεπίδρασης με άλλες φαρμακευτικές αγωγές.

Η κουρκουμίνη είναι το κύριο κουρκουμινοειδές στο ρίζωμα του κουρκουμά. Η τετραϋδροκουρκουμίνη είναι η κύρια δραστική ουσία της κουρκουμίνης και μπορεί να παρέχει υψηλότερα αντιοξειδωτικά αποτελέσματα και επιπρόσθετη νευροπροστατευτική δράση.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής με σαφράν και κουρκουμίνη, με την υπογραφή και την αξιοπιστία μιας μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, προσφέρει τα οφέλη τόσο της κουρκουμίνης όσο και της τετραϋδροκουρκουμίνης στην υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα.

Εκτιμάται ότι περίπου ένα εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, επωφελούνται καθημερινά από τα συστατικά του σαφράν, με αποτέλεσμα να διατηρούν σε πολύ υψηλά επίπεδα τους δείκτες της θετικής τους διάθεσης και της ψυχικής τους υγείας. Μάλιστα, νεότερες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι τα φυτικά εκχυλίσματα με σαφράν, μπορούν να συνδυαστούν με ασφάλεια και με τα αντικαταθλιπτικά.

Εκτός όμως από το σαφράν και την κουρκουμίνη, το μαγνήσιο και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης, στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συμπλήρωμα αυτό, δεν περιέχει σάκχαρα, γλουτένη, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, ενώ η περιεκτικότητά του σε νάτριο είναι χαμηλή.

Αυτό το φθινόπωρο δείτε την καθημερινότητά σας με άλλα μάτια, πιο αισιόδοξα και δημιουργικά.