Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Παραλαβή με BOX NOW με 1€ Άυγουστος-Σεπτέμβριος

Παραλαβή με BOX NOW με 1€  Άυγουστος-Σεπτέμβριος

 




 Η υπηρεσία παραλαβής παραγγελίων στο δικό σου Locker την στιγμή που θέλεις κ όποτε θέλεις !  


H BOX NOW είναι μια πρωτοπορία των ταχυμεταφορών, που προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων. 
Σου δίνει τη δυνατότητα να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου. Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτό. Ορίζεις εσύ το πρόγραμμα σου!

Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα;
 

 Παράλαβε ό,τι ώρα θες 24/7: Μπορείς να παραλάβεις όποια μέρα & ώρα επιθυμείς, εύκολα και ανεξάρτητα. Τα ΒΟΧ ΝΟW Locker λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα.

 Παράλαβε Γρήγορα: Όλα τα δέματα παραδίδονται στο Locker εντός 24ώρου σε όλη την Ελλάδα.

 Πλήρωσε λιγότερα για περισσότερα: Οικονομικές τιμές μεταφορικών για παράδοση εντός 24ώρου & Ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία.

 Βιώσιμα: Τα Lockers λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια & ένα μοντέλο λειτουργίας, που μειώνει τις εκπομπές ρίπων.

 Δεν περιμένεις το δέμα σου, αλλά το δέμα σου σε περιμένει στη θυρίδα για 72 ώρες: Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας μας https://track.boxnow.gr ή καλώντας στο 2111005301

Πως λειτουργεί;




Βήμα-βήμα:

01. Επίλεξε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης στο check-out

02. Επίλεξε το BOX NOW Locker που προτιμάς στο χάρτη.
03. Λαμβάνεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει την θυρίδα.
04. Βάζεις το PIN & μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την BOX NOW:

  
 Αν η καταχώρηση της παραγγελίας σας γίνει:

■ Δευτέρα με Παρασκευή μέχρι τις 13:00, αποστείλεται άμεσα και τοποθετείται στο επιλεγμένο Locker αυθημερών εντός της Ηπείρου & την επόμενη ημέρα για την υπόλοιπη Ελλάδα.

■ Δευτέρα με Παρασκευή μετά τις 13:00, το δέμα τοποθετείται στο επιλεγμένο Locker την επόμενη ημερα εντός της Ηπείρου & την μεθεπόμενη ημέρα για την υπόλοιπη Ελλάδα..
■ Παρασκευή μετά τις 13:00 ή το Σαββατοκύριακο, το δέμα τοποθετείται στο επιλεγμένο Locker τη Δευτέρα εντός της Ηπείρου & το πρωί της Τρίτης για την υπόλοιπη Ελλάδα.

  Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BOX NOW θυρίδα για 72 ώρες, μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/ ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 211- 1005301

 Ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία, δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις.

 Μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία του δέματός σου μέσω της ιστοσελίδας https://track.boxnow.gr/ 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες με χρήση κάρτας ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.