Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Πώς να προστατεύσω  αποτελεσματικά τα παιδιά μου από τον κορωνοϊό 

Πώς να προστατεύσω  αποτελεσματικά τα παιδιά μου από τον κορωνοϊό 

Η πανδημία του κορονοϊού εχει εισβάλει για τα καλά  στην ζωή μας και έχει πλήξει πλέον πολλές χώρες μεταξύ αυτών και την Ελλάδα.

  Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενήλικες και οι γονείς είναι ότι ο κορωνοϊός δεν προσβάλλει τα παιδιά όσο τους ενήλικες. Αντιθέτως, οι λοιμώξεις μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Τα βασικά μέτρα προστασίας είναι:Καλό και συχνό πλύσιμο των χεριών ή/και απολύμανση με αλκοολούχο διάλυμα, Βήχας και φτέρνισμα στον αγκώνα, Αποφυγή του συγχρωτισμού με πολλά άτομα, Αποφυγή αγγίγματος του προσώπου με τα χέρια, Αποφυγή της επαφής με άτομα που νοσούν ή είναι θετικά στον κορωνοϊό.

 Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

  Η χρήση μη ιατρικής (ή ιατρικής/χειρουργικής) μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

 Ειδικά για τους μαθητές από το Νηπιαγωγείο έως και την Γ’ Δημοτικού ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων, στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων όταν υπάρχει συνωστισμός, όπως ενδεικτικά κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τη σχολική μονάδα, καθώς και στην περίπτωση συνωστισμού σε κυλικεία εξωτερικού χώρου, στα μέσα μεταφοράς μαθητών, κατά την περίοδο προσαρμογής στο νηπιαγωγείο, από υγιή, σταθερό συνοδό (γονέα, κηδεμόνα ή άλλο πρόσωπο).


Πηγή:covid19.gov.gr