Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Origins - Μάρκα με συνείδηση

Origins - Μάρκα με συνείδηση

« ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Με αυτό το όραμα ξεκίνησε η Origins απο το 1983-1989, όταν μια μικρή ομάδα εμπειρογνωμόνων ομορφιάς και φυτικών επιστημόνων με επικεφαλής τον William P. Lauder, πρόεδρο των Estée Lauder Companies και  Ιδρυτή της Origins, κλήθηκαν να ξεχάσουν όλα όσα γνώριζαν για τα παραδοσιακά καλλυντικά. Διερεύνησαν τη σημασία του πράσινου κινήματος και τον ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίσουν τα καλλυντικά στον 21ο αιώνα.

Με βάση αυτή τη σκέψη ονομαστήκαμε  Origins - Το σημείο ή ο τόπος όπου κάτι αρχίζει, προκύπτει ή προέρχεται. Η Origins είναι η πηγή, η αρχή, η ρίζα, το θεμέλιο, το σημείο εκκίνησης.

Τι σημαίνει λοιπόν «Μάρκα με Συνείδηση»?   

Σημαίνει ότι έχουμε μια εντελώς διαφορετική  αντίληψη όσο αφορά τα προϊόντα περιποίησης .   


Είμαστε μια μάρκα που χρησιμοποιούμε συστατικά από τη φύση, από γη και θάλασσα .

Εμείς στην Origins , το πλανήτη τον   αντιμετωπίζουμε ως πηγή πρώτων Υλών , ως το σπίτι μας , και όχι σαν κάτι εκμεταλλεύσιμο. Μας προσφέρει τόσα πολλά που νοιώθουμε την υποχρέωση να ανταποδώσουμε , και να προσφέρουμε και στον Πλανήτη , αλλά και κατ’ επέκταση και στον Άνθρωπο που ζει σε αυτόν. 


Πιστοί στο όραμα μας , κάνουμε τις παρακάτω ενέργειες  ως Δείγμα Σεβασμού , προσφοράς και αγάπης:

  • Xρησιμοποιούμε πρακτικές φιλικές προς τη γη
  • Ανακυκλώσιμες συσκευασίες
  • Χάρτινες συσκευασίες από δάση Ελεγχόμενης διανομής (FSC)
  • Ολιστική προσέγγιση
  • Δεντροφύτευση