Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

 Γήρανση, ρυτίδες και αντηλιακό

 Γήρανση, ρυτίδες και αντηλιακό

  

    Οι ρυτίδες είναι ένα φυσικό επακόλουθο του δέρματος μας με το πέρασμα των χρονων . Τά αποτελέσματα από αυτή την φθορά στο δέρμα είναι πιο έντονα στα μέρη  που εκτίθεται στον ήλιο, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και τα χέρια.

  Η  έκθεση στον ήλιο είναι μια σημαντική αιτία για τις ρυτίδες σε όλους τους τύπους δέρματος. Οι ρύποι και το κάπνισμα συμβάλλουν επίσης στις ρυτίδες.

Το περιοδικό Women's Health ρώτησε κορυφαίους δερματολόγους να βάλουν σε σειρά τις πιο γνωστές μεθόδους αντιμετώπισης των ρυτίδων, ανάλογα με την σημαντικότητα και αποτελεσματικότητά της καθεμιάς.

 Το αντηλιακό βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, αλλά όλοι οι δερματολόγοι είπαν ότι είναι η πιο κρίσιμη επιλογή για την αποφυγή και πρόληψη των ρυτίδων. Αν φοράτε αντηλιακό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και τις μέρες που έχει συννεφιά, τότε προστατεύετε το δέρμα σας με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, αυτό θα το πετύχετε μόνο αν το αντηλιακό σας είναι πάντα με δείκτη προστασίας 30 και πάνω. Και μην ξεχνάτε να το βάζετε και στον λαιμό!

 Πηγή:http://www.womenshealthmag.com