Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Οι Τεχνικές του Kinesio Massage

Οι Τεχνικές του Kinesio Massage

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ KINESIO MASSAGE



Ο Pierre Darphin ήταν κινησιοθεραπευτής. Επιδεικνύοντας πάθος για την υγεία της επιδερμίδας και την ευεξία που πηγάζει εκ των εσω, κατανοούσε τον τρόπο με τον οποίο συγκεκριμένες τεχνικές μασάζ για το πρόσωπο βοηθούν ένα προϊόν να παρέχει πιο βαθιά οφέλη διεισδύοντας κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Αυτή η ολιστική προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας παραμένει στην καρδιά της DARPHIN  σήμερα με τις μοναδικές τεχνικές του Kinesio massage που έχουμε αναπτύξει.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ MASSAGE

Οι τεχνικές του Kinesio Massage της Darphin για το πρόσωπο εστιάζουν στην κυκλοφορία του αίματος, στη λεμφική κυκλοφορία και στη μυϊκή χαλάρωση ενισχύοντας τα οφέλη του προϊόντος. Έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται με τα πανίσχυρα Serum, τα έλαια και τις κρέμες από βοτανικές συνθέσεις.

 

Κάθε μασάζ αποτελείται από 3 βήματα τα οποία επαναλαμβάνονται τουλάχιστον 3 φορές. Με αυτό τον τρόπο αποστέλλεται ένα μήνυμα στην επιδερμίδα και αναπτύσσεται ένα είδος επικοινωνίας μαζί της, ενώ ταυτότητα ενισχύεται η ικανότητά της να απορροφά τα προϊόντα περιποίησης. Η επιδερμίδα στη συνέχεια αξιοποιεί στο έπακρο τη δύναμη των βοτανικών συνθέσεων που εφαρμόζονται. Το μασάζ προσφέρει επίσης μια ευκαιρία για λίγο προσωπικό χρόνο ο οποίος βοηθά στη χαλάρωση και χαρίζει μια αίσθηση ευεξίας.




3 ΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ