Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Πείτε αντίο στη τριχόπτωση με Tonosan Skin hair nails

Πείτε αντίο στη τριχόπτωση με Tonosan Skin hair nails

Εσείς βασανίζεστε ακόμη με την τριχόπτωση; Νέο συμπλήρωμα διατροφής, με βιοτίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνες D & C, κουρκουμίνη & υαλουρονικό 


Ο ερχομός του φθινοπώρου μπορεί να είναι γλυκός και ήρεμος- έχουμε ήδη ξεκουραστεί οι περισσότεροι στις θερινές μας διακοπές και έχουμε κρατήσει όλη την ενέργεια της θάλασσας και του ήλιου- ωστόσο μερικές φορές μας γεμίζει με άγχος. 

Και αυτό, διότι η αλλαγή των εποχών, συχνά συνδέεται με την τριχόπτωση, τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες, κατάσταση η οποία καθόλου δεν μας αρέσει και είναι πολύ λογικό. 

Η υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών μας, είναι πολύτιμη και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και εξειδικευμένα προϊόντα. Εκτός από τα ειδικά σαμπουάν και τις λοσιόν, θα πρέπει να φροντίσουμε να θωρακίσουμε την υγεία μας εσωτερικά, δίνοντας ένα πραγματικό boost, μία ώθηση στον οργανισμό μας, με τα υψηλής αξίας κατάλληλα θρεπτικά συστατικά ενός κατάλληλου συμπληρώματος διατροφής. 

Μέχρι λοιπόν να φθάσουμε στον δερματολόγο μας, καλό είναι να πάρουμε τα μέτρα μας, για να σταματήσουμε την εποχική τριχόπτωση και μαζί με αυτήν, την κακή μας διάθεση. Στο φαρμακείο θα βρούμε ένα καινούριο ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών  και των νυχιών.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα, χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε βιοτίνη,  ψευδάργυρο, κουρκουμίνη και βιταμίνη C, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου  με αποτέλεσμα τη νεανική και φωτεινή όψη του δέρματος, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά καθώς και τον σχηματισμό δυνατών και γερών νυχιών. Επιπρόσθετα η βιταμίνη D ενισχύει την καλή κατάσταση των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων ενώ η παρουσία του υαλουρονικού οξέος λειτουργεί καταλυτικά για την αναγέννηση και την ενισχυμένη ενυδάτωση των ιστών.   

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το εν λόγω συμπλήρωμα, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, δεν περιέχει λιπαρά, σάκχαρα, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια και  γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. 

Θα το βρούμε σε εύχρηστη συσκευασία push & drink, με απίθανη γεύση εσπεριδοειδών. 

Για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών μας επιβάλλεται να εμπιστευτούμε τους ειδικούς: Καταξιωμένα επιστημονικά προϊόντα, με την υπογραφή μιας μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας που γνωρίζει εδώ και χρόνια να μας φροντίζει!

Και η τριχόπτωση είναι πλέον παρελθόν…. 

 

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε  το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ :  88833/11-07-2019 (Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης)