Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση

Πόνος, πυρετός, φλεγμονή, πονόλαιμος, κρυολόγημα και γρίπη;

Πόνος, πυρετός, φλεγμονή, πονόλαιμος, κρυολόγημα και γρίπη;

Καταπολεμήστε το κρυολόγημα, την γρίπη και τον πονόλαιμο με τη δύναμη των βοτάνων και του μελιού

Ο πονόλαιμος, τα κρυολογήματα και ο πυρετός, εξαιτίας της γρίπης, ή κάποιας φλεγμονής, είναι συνηθισμένα φαινόμενα τους χειμερινούς μήνες.

Γενικότερα όταν πέφτει η θερμοκρασία, οι περισσότεροι είμαστε ευάλωτοι στα κρυολογήματα.

Βεβαίως τα δυο τελευταία χρόνια, όταν εμφανίζονται τα συμπτώματα αυτά, η πρώτη μας σκέψη, είναι ο COVID-19. Αφού λοιπόν ξεπεράσουμε το σοκ, και το τεστ είναι αρνητικό, μπορούμε να σκεφθούμε με ψυχραιμία, ότι είναι χειμώνας και πώς είναι λογικό, να κυκλοφορούν ιοί και λοιμώξεις.

Για την ανακούφιση ερεθισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, μπορούμε να επιλέξουμε τροχίσκους με βότανα, οι οποίοι θα μαλακώσουν τον πονεμένο λαιμό και θα ανακουφίσoυν τη στοματική κοιλότητα και τον φάρυγγα από ξηρότητα, αίσθηση καύσου και ερεθισμούς.

Το σκεύασμα αυτό, με την υπογραφή μιας ελληνικής αξιόπιστης φαρμακοβιομηχανίας, περιέχει βοτανικά εκχυλίσματα, όπως γλυκόριζα που ανακουφίζει τον λαιμό, πρόπολη και ακακία, τα οποία λειτουργούν ως στυπτικά καθώς και δενδρομολόχα που ενυδατώνει και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στον λαιμό, προστατεύοντας από μολύνσεις και επιταχύνοντας την επούλωση.

Το γεγονός ότι οι τροχίσκοι δεν περιέχουν ζάχαρη, μας βοηθά να λάβουμε μέχρι και 8 την ημέρα ώστε να ανακουφιστούμε.

Για ακόμη μεγαλύτερη δράση, όταν ο πονόλαιμος συνοδεύεται είτε από πυρετό, είτε από βήχα, είτε έχουμε μία φλεγμονή, μπορούμε να επιλέξουμε με ασφάλεια, ένα αποχρεμπτικό – βλεννολυτικό σιρόπι με μέλι και εκχύλισμα ρίζας αλθαίας, το οποίο θα μας ανακουφίσει από τον ξερό βήχα και θα κατευνάσει τον ερεθισμό και την φλεγμονή, από τον στοματοφαρυγγικό βλεννογόνο . Το εν λόγω σκεύασμα, ρευστοποιεί τις βλεννώδεις εκκρίσεις, διευκολύνει σημαντικά την απόχρεμψη και καταπραύνει σημαντικά τον πονόλαιμο.

Οι δε ιδιότητες του μελιού, είναι γνωστές από την αρχαιότητα, ιδιότητες τόσο επουλωτικές, όσο και αναπλαστικές και αντιφλεγμονώδεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μέλι, λόγω της χαμηλης περιεκτικότητας σε νερό, έχει την ιδιότητα να αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων και βοηθά τον μολυσμένο ιστό να αφυδατωθεί γρηγορότερα. Μεταξύ άλλων το μέλι συμβάλει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην καλή κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τα συμπτώματα και τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος λόγω των φλαβονοειδών και του φαινολικού οξέος που περιέχει, προστατεύει τα αγγεία της καρδιάς και ρυθμίζει τον μεταβολισμό και την αρτηριακή πίεση.

Μην αφήνετε τον πονόλαιμο και το κρυολόγημα να χαλάει τη διάθεσή σας και την ημέρα σας. Ενεργήστε άμεσα, με συμμάχους την έρευνα, την σύγχρονη τεχνολογία και τη φύση!